Doedelzakspeler voor al uw verjaardagen, jubilea, whiskeyproeverijen, bruiloften, begrafenissen en andere bijzondere gelegenheden.

Annemieke van Doesburg is al vroeg begonnen in de muziekwereld. Na een aantal jaren muziekles is zij op elfjarige leeftijd in aanraking gekomen met doedelzakmuziek. Samen met haar familie is zij begonnen bij the Highland Valley pipes, drums and Dancers uit Borculo, waar zij de pipes heeft leren spelen. Daarmee is ze nooit gestopt en vandaag de dag is ze nog steeds volop actief in de muziek. Daarnaast heeft ze dan ook gespeeld bij the Beatrix pipe band in Hilversum en is ze gastspeler geweest bij the Isle of Skye pipe band in Schotland. Ook heeft ze een nauwe samenwerking met MacKay Bagpipe Services.


Naast het spelen bij de band is zij te boeken als solopiper voor verjaardagen, jubilea, whiskeyproeverijen, bruiloften, begrafenissen en andere bijzondere gelegenheden. 
Interesse in meerdere doedelzakspelers, een extra drummer of een miniband? Pipes and Mhor werkt nauw samen met Mackay Bagpipe Services uit Heemskerk (https://www.mackaybagpipeservices.nl/) en the Highland Valley pipes, drums and dancers uit Borculo (https://highland-valley.nl/). Neem contact op voor de mogelijkheden.